Crema de llagostins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr. de llagostins
  • 2 pastanagues
  • 1 seba
  • 1 tomàquet
  • 1/2 got de coñac
  • 200 gr. farina d'arroç
  • 1 got de llet
  • 1 mantega (una mica)
  • 2 ous

4 racions

Utensilis

1 paella
1 olla
1 colador
1 ma de morter
1 bol
1 cullera de fusta

Elaboració

En una paella fregir els llagostins una volta i guardar a part. en la mateixa paella sofregir les pastanagues, la seba i el tomàquet tot trossegat quan casi estigui tirar el coñac i encendre.l.
En una olla posar els caps dels llagostins i tot el sofregit, afegir aigua i deixar bullir 1 hora.
Després colar.lo tot, amb la ma de morter triturar en el colador el màxim possible.
Desfer la farina d'arroç amb la llet en un bol i s'afegeix al caldo amb mantega i poc a poc que es vagi espesant.
Al moment de servir afegir-hi els dos rovells dels ous i els llagostins tallats a bocins.

1h 25min

Notes

Si cal afegir una mica més de farina d'arroç desfeta amb llet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: