Flors de carbassó arrebossades

Queden precioses i bonííííssimes!

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot traieu la "cueta" de les flors i els pistils de l'interior, netegeu amb l'ajuda d'un paper de cuina o drap suau l'interior i exterior de les flors. Ja podeu preparar l'arrebossat o tempura que és tant senzill com la farina barrejada amb l'ou i l'aigua que accepti, fins a aconseguir una salsa bastant clareta. Poseu una paella al foc amb abundant oli i quan estigui força calent hi aneu posant les flors que quedin espaioses i que prèviament haureu passat per la salsa, han de quedar rosses i cruixents. Escorreu l'excés d'oli en un paper absorvent i ja ho podeu servir com a un espectacular i deliciós acompanyament.

25min

Notes

Jo no ho he provat (encara...)però he llegit que també es poden fer farcides amb una mena de betxamel lligada amb formatge manxec ratllat i llavors arrebossades i fregides igual, imagino que també deu quedar bo i és un molt bon primer plat i súper vistós.
Animeu-vos tots a plantar carbassoneres! Penseu que cada dia en recollim 3 ,de cada carbassonera!!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se