Calamars farcits de carn
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 15 calamars mitjans
- 30 g de carn picada per cada calamar
- 2 cebes
- 1 ou
- 5 tomàquets madurs
- 100 ml de vi blanc
- 150 g de pésols
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Es netegen els calamars, i se separen les aletes i les potes, el cos li donem la volta.
En una cassola se comença a sofregir la ceba, quan está daurada, si tira el vi, es deixa reduir i tot seguit si posa el tomàquet ratllat deixant-ho coure uns 10 minuts.
Es retira la meitat del sofregit i del que queda a la cassola, se li posen les aletes tallades petites i la carn, deixant-ho coure fins que la carn perdi el color de cru. Ja fora del foc es posa l´ou batut, com per pilota, amb aquesta pasta s´omplen els calamars i es tapen amb les potes.
El sofregit que esta a la cassola s´hi posa aigua amb un cubet de brou.
S´enfarinen els calamars i es fregeixen a la paella, es van posant a la cassola junt amb els pèsols, es tapa i es posa al forn o al foc uns 20 minuts.
S´hi pot afegir una picada d´all i julivert 5 minuts abans d´acabar la cocció.
Comparteix aquesta recepta: