Calamars farcits de carn

Ingredients

  • 15 calamars mitjans
  • 30 g de carn picada per cada calamar
  • 2 cebes
  • 1 ou
  • 5 tomàquets madurs
  • 100 ml de vi blanc
  • 150 g de pésols
  • Oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

Es netegen els calamars, i se separen les aletes i les potes, el cos li donem la volta.
En una cassola se comença a sofregir la ceba, quan está daurada, si tira el vi, es deixa reduir i tot seguit si posa el tomàquet ratllat deixant-ho coure uns 10 minuts.
Es retira la meitat del sofregit i del que queda a la cassola, se li posen les aletes tallades petites i la carn, deixant-ho coure fins que la carn perdi el color de cru. Ja fora del foc es posa l'ou batut, com per pilota, amb aquesta pasta s'omplen els calamars i es tapen amb les potes.
El sofregit que esta a la cassola s'hi posa aigua amb un cubet de brou.
S'enfarinen els calamars i es fregeixen a la paella, es van posant a la cassola junt amb els pèsols, es tapa i es posa al forn o al foc uns 20 minuts.
S'hi pot afegir una picada d'all i julivert 5 minuts abans d'acabar la cocció.

1h 16min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4757 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!