Calamars farcits de carn
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 15 calamars mitjans
- 30 g de carn picada per cada calamar
- 2 cebes
- 1 ou
- 5 tomàquets madurs
- 100 ml de vi blanc
- 150 g de pésols
- Oli, sal i pebre
6 racions
Elaboració
Es netegen els calamars, i se separen les aletes i les potes, el cos li donem la volta.
En una cassola se comença a sofregir la ceba, quan está daurada, si tira el vi, es deixa reduir i tot seguit si posa el tomàquet ratllat deixant-ho coure uns 10 minuts.
Es retira la meitat del sofregit i del que queda a la cassola, se li posen les aletes tallades petites i la carn, deixant-ho coure fins que la carn perdi el color de cru. Ja fora del foc es posa l'ou batut, com per pilota, amb aquesta pasta s'omplen els calamars i es tapen amb les potes.
El sofregit que esta a la cassola s'hi posa aigua amb un cubet de brou.
S'enfarinen els calamars i es fregeixen a la paella, es van posant a la cassola junt amb els pèsols, es tapa i es posa al forn o al foc uns 20 minuts.
S'hi pot afegir una picada d'all i julivert 5 minuts abans d'acabar la cocció.
1h 16min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8772 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.