Bacallà guisat a la Lisboa Antiga

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa el bacallà en aigua freda durant la nit.
Renta i pica el tomàquet a rodanxes, fer el mateix amb les cebes, patates i alls.
Cola el bacallà, i talla en filets.
En una cassola amb el fons bastant gruixut (per no cremar el fons del guisat) es col · loquen en capes alternes, tomàquets, patates, cebes, all i bacallà, fins que s'acaben tots els elements.
L'última capa ha de ser de patata.
Assaona cada capa amb pebre i una mica de sal.
Trinxa el manat de julivert i barreja amb fulles de llorer i el pebre vermell, ruixar amb oli d'oliva i la margarina i escampa per sobre del preparat, junt amb una canti.tat mínima de liquid
Cobreix la cassola i cuina a foc lent. Deixa coure sense remenar.
Quan la patata estigui cuita, retirar del foc i servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se