Bacallà guisat a la Lisboa Antiga

Ingredients

  • 4 trossos de bacallà
  • 500 g de tomàquet
  • 500 g de cebes
  • 500 g de patates
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullereta de pebre vermell
  • 1 manat de julivert
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de margarina
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa el bacallà en aigua freda durant la nit.
Renta i pica el tomàquet a rodanxes, fer el mateix amb les cebes, patates i alls.
Cola el bacallà, i talla en filets.
En una cassola amb el fons bastant gruixut (per no cremar el fons del guisat) es col · loquen en capes alternes, tomàquets, patates, cebes, all i bacallà, fins que s'acaben tots els elements.
L'última capa ha de ser de patata.
Assaona cada capa amb pebre i una mica de sal.
Trinxa el manat de julivert i barreja amb fulles de llorer i el pebre vermell, ruixar amb oli d'oliva i la margarina i escampa per sobre del preparat, junt amb una canti.tat mínima de liquid
Cobreix la cassola i cuina a foc lent. Deixa coure sense remenar.
Quan la patata estigui cuita, retirar del foc i servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: