Filet de porc amb cloïsses al estil de Portugal

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

El primer serà trossejar el filet en petites porcions per més tard adobar amb l'all, el llorer, el pebre, la sal i el pebre vermell. Barrejar bé tots els ingredients i regar-los amb vi blanc. Tapar i deixar en aquest adob d'un dia per l'altre.
Co.locar l'oli i la mantega en una paella amb una tapa. Posar al foc i quan l'oli i la mantega estiguin calents, afegir la carn i deixar que es dauri. Afegeix una mica de l'adob i deixar que es faci la carn fins que estigui tendra.
Ajuntar les cloïsses i tapar fins que s'obrin. Escampar coriandre picat i servir.

Notes

A Portugal aquest plat va sempre acompanyat de patates fregides, que poden anar barrejades amb la carn o a part.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se