Frango à piri-piri, una recepta portuguesa de pollastre picant

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja en una cassola, amb l'oli i el vi blanc, la mostassa, la cúrcuma, i la salsa piri-piri.
Talla el pollastre a quarts i empastifa cada tros amb la barreja anterior.
Deixa macerar per espai d'un parell d'hores a la nevera, donant voltes de tant en tant.
Prees calfar el forn a 180 graus
Enforna el pollastre fins que estigui tendre.
Pica coriandre fresc i escampa per sobre del pollastre.
Deixa reposar abans de servir.
A meitat de la cocció dona la volta als trossos de pollastre perquè quedi daurat per tots els costats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se