Pebrots del piquillo farcits de lluç

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Peleu i renteu la patata, talleu-la a trossos i bulliu-la amb aigua salada fins que estigui cuita.
Piqueu els alls i daureu-los en una mica d'oli en un cassó.
Afegiu-hi la farina, deixeu-la coure uns minuts, tot remenant amb un batedor de varilles i aboqueu-hi la llet. Deixeu-ho coure a foc mitja uns minuts, sense deixar de remenar.
Renteu el lluç, eixugueu-lo amb paper de cuina. Trossegeu-lo i afegiu-lo a la beixamel. Prosseguiu la cocció uns minuts més.
Passeu-ho per la batedora elèctrica junt amb la patata escorreguda, fins que quedi una pasta ben fina.
Escorreu els pebrots, retireu les llavors que tinguin i ompliu-los amb el preparat anterior quan sigui una mica tebi amb una cullereta o amb la mànega pastissera.
Calenteu la salsa de tomàquet i repartiu-la als plats. Col·loqueu-hi els pebrots i empolseu-los amb pebre .

35min

Notes

Podeu fer-ne la mitad de la recepta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se