Canelons a la beixamel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preparar una beixamel amb la meitat de la mantega, la farina, la llet, pebre i nou moscada
En una cassola i amb la resta de la mantega, daurar les cebes i afegir el pollastre i el pernil
Ofegar, assaonar amb sal, pebre i nou moscada i després afegir la beixamel i 50 grams de formatge ratllat.
Farcir els canelons, cobrir amb la salsa beixamel, escampar-hi formatge i gratinar
Servir calents


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se