Canelons a la beixamel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 300 grams de pollastre cuit i trossejat
  • 300 grams de pernil serrà triturat
  • 150 grams de formatge gruyere ratllat
  • 100 grams de mantega
  • 40 grams de farina
  • 2 cebes
  • 250 grams de llet
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Preparar una beixamel amb la meitat de la mantega, la farina, la llet, pebre i nou moscada
En una cassola i amb la resta de la mantega, daurar les cebes i afegir el pollastre i el pernil
Ofegar, assaonar amb sal, pebre i nou moscada i després afegir la beixamel i 50 grams de formatge ratllat.
Farcir els canelons, cobrir amb la salsa beixamel, escampar-hi formatge i gratinar
Servir calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: