Canelons Califòrnia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregeix el bacó fins a daurar, afegeix la ceba, cou a foc suau, i quan estigui tova afegeix els alls picats
Afegeix els xampinyons i fregeix durant 15 minuts a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprenen.
Afegeix la carn i quan estigui una mica daurada, agrega el vi, deixa coure fins que es redueixi.
Incorpora les olives, la raspadura de la taronja i assaona amb la farigola, sal i pebre.
Tritura bé tots els ingredients i barrejar bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.
Servir ben calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se