Canelons Califòrnia
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 250 grams de carn de vedella picada
- 150 grams de bacó picat sense pell
- ¼ de litre de vi negre
- 2 grans d'all
- 300 grams de xampinyons picats
- 400 grams de cebetes picades
- 1 culleradeta de farigola en pols
- 80 grams d'olives verdes sense os, picades
- 6 cullerades d'oli
- Raspadura de mitja taronja
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, fregeix el bacó fins a daurar, afegeix la ceba, cou a foc suau, i quan estigui tova afegeix els alls picats
Afegeix els xampinyons i fregeix durant 15 minuts a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprenen.
Afegeix la carn i quan estigui una mica daurada, agrega el vi, deixa coure fins que es redueixi.
Incorpora les olives, la raspadura de la taronja i assaona amb la farigola, sal i pebre.
Tritura bé tots els ingredients i barrejar bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.
Servir ben calents.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1036 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.