Canelons Califòrnia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 250 grams de carn de vedella picada
  • 150 grams de bacó picat sense pell
  • ¼ de litre de vi negre
  • 2 grans d'all
  • 300 grams de xampinyons picats
  • 400 grams de cebetes picades
  • 1 culleradeta de farigola en pols
  • 80 grams d'olives verdes sense os, picades
  • 6 cullerades d'oli
  • Raspadura de mitja taronja
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregeix el bacó fins a daurar, afegeix la ceba, cou a foc suau, i quan estigui tova afegeix els alls picats
Afegeix els xampinyons i fregeix durant 15 minuts a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprenen.
Afegeix la carn i quan estigui una mica daurada, agrega el vi, deixa coure fins que es redueixi.
Incorpora les olives, la raspadura de la taronja i assaona amb la farigola, sal i pebre.
Tritura bé tots els ingredients i barrejar bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.
Servir ben calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: