Canelons Califòrnia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 250 grams de carn de vedella picada
  • 150 grams de bacó picat sense pell
  • ¼ de litre de vi negre
  • 2 grans d'all
  • 300 grams de xampinyons picats
  • 400 grams de cebetes picades
  • 1 culleradeta de farigola en pols
  • 80 grams d'olives verdes sense os, picades
  • 6 cullerades d'oli
  • Raspadura de mitja taronja
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregeix el bacó fins a daurar, afegeix la ceba, cou a foc suau, i quan estigui tova afegeix els alls picats
Afegeix els xampinyons i fregeix durant 15 minuts a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprenen.
Afegeix la carn i quan estigui una mica daurada, agrega el vi, deixa coure fins que es redueixi.
Incorpora les olives, la raspadura de la taronja i assaona amb la farigola, sal i pebre.
Tritura bé tots els ingredients i barrejar bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.
Servir ben calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1085 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: