Canelons casolans

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura les cebes amb els alls.
Afegeix la carn de les salsitxes i la de vedella, cou durant 5 minuts remenant de tant en tant, fins aconseguir una massa homogènia.
Incorpora l'extracte de tomàquet, la molla de pa i 25 grams de formatge parmesà, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb salsa beixamel, escampar-la resta de formatge i gratina.
Serveix ben calents


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se