Canelons casolans

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 350 grams de carn de vedella, estofada i triturada.
  • 200 grams de salsitxes
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 30 grams d'oli d'oliva.
  • 6 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 2 cebes.
  • 2 grans d'all.
  • Molla de pa remullada en brou

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura les cebes amb els alls.
Afegeix la carn de les salsitxes i la de vedella, cou durant 5 minuts remenant de tant en tant, fins aconseguir una massa homogènia.
Incorpora l'extracte de tomàquet, la molla de pa i 25 grams de formatge parmesà, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb salsa beixamel, escampar-la resta de formatge i gratina.
Serveix ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: