Canelons de marisc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou amb el cava, les vieires, els musclos, la ceba i el julivert durant 8 minuts.
Escórrer i conserva el brou.
Pica les vieires i els musclos.
En una paella amb la mantega, daura les escalunyes i també la farina, remena bé perquè no es cremi.
Afegeix el brou i remena fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorporar el marisc, el cranc, el formatge i el tomàquet, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb beixamel i formatge ratllat per sobre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se