Canelons de Llagostins

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli en una paella, amb sal i una cullerada d'aigua, fregeix els llagostins, retira del foc, reserva la salsa i els peles.
A part fes una salsa blanca espessa (la farem servir per cobrir el canelons), amb la mantega, la farina i la llet, afegeix 2 cullerades de la salsa de fregir els llagostins i sal al gust.
Incorpora els llagostins picats.
Omple els canelons, cobreix amb pasta i fregeix en abundant oli. Serveix calents


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se