Canelons de Llagostins

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 400 grams de llagostins.
  • 4 cullerades d'oli.
  • 3 cullerades de farina.
  • 5 cullerades de mantega.
  • 250 grams de Llet.
  • 250 grams d'oli i
  • Sal

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli en una paella, amb sal i una cullerada d'aigua, fregeix els llagostins, retira del foc, reserva la salsa i els peles.
A part fes una salsa blanca espessa (la farem servir per cobrir el canelons), amb la mantega, la farina i la llet, afegeix 2 cullerades de la salsa de fregir els llagostins i sal al gust.
Incorpora els llagostins picats.
Omple els canelons, cobreix amb pasta i fregeix en abundant oli. Serveix calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: