Canelons freds, de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze plaques de canelons
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Salsa rosa,( està en les meves receptes)
- Dos ous bullits
- Oli d'oliva
- Tres pebrots verds
- Dues cebes,( tallades a juliana)
- 300 grams, de bacallá esqueixat
Utensilis
Quatre safates de porcellana, individuals.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons).
Un ratllador
Elaboració
En una cassola ample, posem: aigua,sal, i un punt de mantega. Quan l'aigua arrenqui a bullir, afegim les plaques de caneló, tot remenant, perquè no s'enganxin.
Quan són cuites al " dente ", les refredem amb aigua freda, i les reservem damunt el drap de cotó.En un cassó amb aigua i sal, bullim dos ous, i els reservem.
A part, dessalem el bacallà, i el reservem. En una paella amb oli d'oliva, fregim el pebrot verd tallat en juliana, i la ceba. Quan tot plegat és cuit, afegim el bacallà ben escorregut, donem unes quantes voltes a tot plegat, i ja podrem farcir els canelons.
Primer de tot, posem els canelons de tres en tres, en la safata individual, els cobrim amb la salsa rosa, i tot seguit, els espolsem amb l'ou ratllat, pel damunt, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa safata.
Comparteix aquesta recepta: