Canelons freds, de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre safates de porcellana, individuals.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons).
Un ratllador

Elaboració

En una cassola ample, posem: aigua,sal, i un punt de mantega. Quan l'aigua arrenqui a bullir, afegim les plaques de caneló, tot remenant, perquè no s'enganxin.
Quan són cuites al " dente ", les refredem amb aigua freda, i les reservem damunt el drap de cotó.En un cassó amb aigua i sal, bullim dos ous, i els reservem.
A part, dessalem el bacallà, i el reservem. En una paella amb oli d'oliva, fregim el pebrot verd tallat en juliana, i la ceba. Quan tot plegat és cuit, afegim el bacallà ben escorregut, donem unes quantes voltes a tot plegat, i ja podrem farcir els canelons.
Primer de tot, posem els canelons de tres en tres, en la safata individual, els cobrim amb la salsa rosa, i tot seguit, els espolsem amb l'ou ratllat, pel damunt, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa safata.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se