Canelons mix de xampinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega la ceba amb oli, afegeix la carn i després el xerès i deixa coure fins que redueixi.
Retira la carn, tira els xampinyons a la cassola i deix-als coure fins que es consumeixi tota l'aigua.
Afegeix la llet, sal i nou moscada.
Un cop picada la carn amb el pernil, afegeix els xampinyons i remena bé.
Farceix els canelons amb aquesta massa i cobreix-los amb salsa beixamel


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se