Canelons mix de xampinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 250 grams de pernil dolç
- 150 grams de carn de vedella
- 150 grams de carn de porc
- 500 grams de xampinyons nets i picats
- 1 ceba picada
- 1 copa de xerès
- ½ litre de llet
- Oli
- Nou moscada
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola ofega la ceba amb oli, afegeix la carn i després el xerès i deixa coure fins que redueixi.
Retira la carn, tira els xampinyons a la cassola i deix-als coure fins que es consumeixi tota l'aigua.
Afegeix la llet, sal i nou moscada.
Un cop picada la carn amb el pernil, afegeix els xampinyons i remena bé.
Farceix els canelons amb aquesta massa i cobreix-los amb salsa beixamel
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
975 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.