Canelons mix de xampinyons

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 250 grams de pernil dolç
  • 150 grams de carn de vedella
  • 150 grams de carn de porc
  • 500 grams de xampinyons nets i picats
  • 1 ceba picada
  • 1 copa de xerès
  • ½ litre de llet
  • Oli
  • Nou moscada
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega la ceba amb oli, afegeix la carn i després el xerès i deixa coure fins que redueixi.
Retira la carn, tira els xampinyons a la cassola i deix-als coure fins que es consumeixi tota l'aigua.
Afegeix la llet, sal i nou moscada.
Un cop picada la carn amb el pernil, afegeix els xampinyons i remena bé.
Farceix els canelons amb aquesta massa i cobreix-los amb salsa beixamel


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: