Verduras picadas amb Hörnli i pa ratllat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Deixa que l'oli s'escalfi en una paella.
Sofregeix les verdures uns 5 minuts, afegeix la farina i el puré de tomàquet i segueix sofregint a foc baix, uns instants mes.
Aboca el vi i el vinagre, porta a ebullició, redueix el foc, tapa i cuina a foc lent durant uns 40 minuts
Assaona al gust
Bull la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente, escorre i barreja amb la salsa.
Calenta la mantega en una paella, afegeix el pa ratllat, sofregeix a foc mitjà, i distribueix per sobre la pasta
Se serveix amb compota de poma

Notes

Carn picada amb macarrons, el gust de la infància! Ja sigui gran o petit, aquest plat és un dels preferits dels suïssos. Per tant, donem una versió d'aquest clàssic que és igual a l'original amb carn.
Els Hörnli són macarrons petits curvats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se