Verduras picadas amb Hörnli i pa ratllat

Ingredients

  • 500 g de pasta
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 500 g de carbassó verd i groc,
  • 150 g de pastanagues tallades en cubs petits
  • 2 cebes tendres finament picades, el verd a rodanxes
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 1 dl de vi blanc
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic
  • ¾ de cullereta de sal,
  • Una mica pebre
  • Aigua salada, bullint
  • 50 g de mantega
  • 50 g de pa ratllat

4 racions

Elaboració

Deixa que l'oli s'escalfi en una paella.
Sofregeix les verdures uns 5 minuts, afegeix la farina i el puré de tomàquet i segueix sofregint a foc baix, uns instants mes.
Aboca el vi i el vinagre, porta a ebullició, redueix el foc, tapa i cuina a foc lent durant uns 40 minuts
Assaona al gust
Bull la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente, escorre i barreja amb la salsa.
Calenta la mantega en una paella, afegeix el pa ratllat, sofregeix a foc mitjà, i distribueix per sobre la pasta
Se serveix amb compota de poma

Notes

Carn picada amb macarrons, el gust de la infància! Ja sigui gran o petit, aquest plat és un dels preferits dels suïssos. Per tant, donem una versió d'aquest clàssic que és igual a l'original amb carn.
Els Hörnli són macarrons petits curvats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: