Canelons de brandada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa el julivert, un gra d'all i una fulla de llorer en una olla amb aigua freda
Porta gairebé a ebullició, escalfa el bacallà i deixa reposar 15 minuts
Escórre i esmicola, llevant las pells i les espines.
Posa el bacallà en una cassola de fang, amb mig got d'oli calent, a foc mínim, i remoure constantment amb una cullera de fusta.
Afegeix la resta d'oli i la Llet.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons amb aquesta pasta, col • loca en una Font per a forn i cobreix amb mousse d'escalivada, escampa-hi formatge i gratina al gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se