Canelons de brandada
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 900 grams de bacallà remullat
- 2 gots de Llet
- 1 got d'oli
- 1 fulla de llorer
- 1 gra d'all
- Julivert. sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posa el julivert, un gra d'all i una fulla de llorer en una olla amb aigua freda
Porta gairebé a ebullició, escalfa el bacallà i deixa reposar 15 minuts
Escórre i esmicola, llevant las pells i les espines.
Posa el bacallà en una cassola de fang, amb mig got d'oli calent, a foc mínim, i remoure constantment amb una cullera de fusta.
Afegeix la resta d'oli i la Llet.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons amb aquesta pasta, col • loca en una Font per a forn i cobreix amb mousse d'escalivada, escampa-hi formatge i gratina al gust
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.