Canelons de menuts

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba amb la mantega, afegeix el brandy i deixe que redueixi.
Incorpora els fetges i els cors, ofega fins que estiguin ben fets, afegeix les crestes i la tòfona.
Retira de la cassola i tritura el conjunt.
Posa de nou a la cassola, afegeix el brou i assaona amb sal i pebre al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina al teu gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se