Canelons de menuts

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de fetge de pollastre
  • 12 crestes de pollastre bullides durant 1 hora.
  • 100 grams de cors de pollastre.
  • 1 ceba petita picada.
  • 25 grams de formatge parmesà.
  • 250 grams de brou.
  • 1 tòfona picada petita.
  • 25 grams de mantega.
  • 3 cullerades d'oli.
  • 1 copa de brandi.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba amb la mantega, afegeix el brandy i deixe que redueixi.
Incorpora els fetges i els cors, ofega fins que estiguin ben fets, afegeix les crestes i la tòfona.
Retira de la cassola i tritura el conjunt.
Posa de nou a la cassola, afegeix el brou i assaona amb sal i pebre al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: