Canelons de menuts
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 300 grams de fetge de pollastre
- 12 crestes de pollastre bullides durant 1 hora.
- 100 grams de cors de pollastre.
- 1 ceba petita picada.
- 25 grams de formatge parmesà.
- 250 grams de brou.
- 1 tòfona picada petita.
- 25 grams de mantega.
- 3 cullerades d'oli.
- 1 copa de brandi.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba amb la mantega, afegeix el brandy i deixe que redueixi.
Incorpora els fetges i els cors, ofega fins que estiguin ben fets, afegeix les crestes i la tòfona.
Retira de la cassola i tritura el conjunt.
Posa de nou a la cassola, afegeix el brou i assaona amb sal i pebre al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina al teu gust
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.