Canelons de lluç al vermut

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega lleugerament el peix, a foc suau, amb la mantega i el suc de llimona.
Retira el peix, daura la farina i afegeix la crema de llet, el vermut, el julivert, la sal i el pebre.
Esmicola el peix i els ous i incorpora la salsa, després afegeix el formatge.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa d'api

Notes

La salsa d'apit la trobaras a la recepte "Canelons de carbassó i formatge"


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se