Canelons de lluç al vermut

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 500 grams de lluç
  • 75 grams de mantega
  • 50 grams de farina
  • 1 decilitre de crema de llet
  • 100 grams de formatge emmental ratllat
  • 2 ous durs
  • 1/2 got de vermut blanc sec
  • Suc de llimona
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega lleugerament el peix, a foc suau, amb la mantega i el suc de llimona.
Retira el peix, daura la farina i afegeix la crema de llet, el vermut, el julivert, la sal i el pebre.
Esmicola el peix i els ous i incorpora la salsa, després afegeix el formatge.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa d'api

Notes

La salsa d'apit la trobaras a la recepte "Canelons de carbassó i formatge"


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: