Canelons marins

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa les gambes, els musclos i les cloïsses amb el vi blanc i sal
En una cassola amb mantega daura els alls, afegeix els xampinyons i deixa coure
10 minuts
Afegeix la farina i fregeix una mica, després afegeix la llet i salpebra al gust,
sense deixa de remenar.
Pela les gambes, desprèn les closques dels musclos i les cloïsses, pica tot molt
bé i incorpora a la massa anterior.
Farceix els canelons i cobreix amb la salsa beixamel feta amb brou de peix

Notes

El brou de peix es pot preparar amb els caps i pells de les gambes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se