Canelons marins

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 500 grams de cloïsses
  • 500 grams de musclos
  • 500 grams de gambes
  • 300 grams de xampinyons picats fins
  • 1 vaset de vi blanc sec
  • 50 grams de mantega
  • 40 grams de farina
  • 1 got de llet
  • 2 grans d'all picats
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfa les gambes, els musclos i les cloïsses amb el vi blanc i sal
En una cassola amb mantega daura els alls, afegeix els xampinyons i deixa coure
10 minuts
Afegeix la farina i fregeix una mica, després afegeix la llet i salpebra al gust,
sense deixa de remenar.
Pela les gambes, desprèn les closques dels musclos i les cloïsses, pica tot molt
bé i incorpora a la massa anterior.
Farceix els canelons i cobreix amb la salsa beixamel feta amb brou de peix

Notes

El brou de peix es pot preparar amb els caps i pells de les gambes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: