Risotto de carbassa i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Treu les llavors de la carbassa Brush, talla i fregeix durant 3-4 minuts en una paella amb oli, fins que la carbassa sigui daurada, però no cuita.
Assaona amb sal i pebre i retira la paella del foc.
Talla el porro a rodanxes, i la ceba en cubs.
Sofregeix la ceba amb 30 grams de mantega durant 3 minuts, afegeix l'arròs i cuina durant altres 2-3 minuts.
Desglaça amb vi de Porto, i a continuació, afegeix cullerades de brou calent.
Al cap de 12 minuts afegeix el porro, després d'altres 5 minuts agrega la carbassa i cuina tot fins que l'arròs estigui al dente.
Ratlla el parmesà i barreja junt amb els 40g de mantega en el risotto.
Assaona al gust i serveixi amb tot seguit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se