Risotto de carbassa i porro
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de carbassa, Hokkaido
- 2 cullerades d'oli
- Sal i pebre
- 1 porro
- 1 ceba
- 1.2 litres de brou calent
- 30 g de mantega
- 300 g d'arròs (Arborio)
- 150 ml de vi de Porto, blanc
- 60 g de parmesà
- 40 g de mantega
Elaboració
Treu les llavors de la carbassa Brush, talla i fregeix durant 3-4 minuts en una paella amb oli, fins que la carbassa sigui daurada, però no cuita.
Assaona amb sal i pebre i retira la paella del foc.
Talla el porro a rodanxes, i la ceba en cubs.
Sofregeix la ceba amb 30 grams de mantega durant 3 minuts, afegeix l'arròs i cuina durant altres 2-3 minuts.
Desglaça amb vi de Porto, i a continuació, afegeix cullerades de brou calent.
Al cap de 12 minuts afegeix el porro, després d'altres 5 minuts agrega la carbassa i cuina tot fins que l'arròs estigui al dente.
Ratlla el parmesà i barreja junt amb els 40g de mantega en el risotto.
Assaona al gust i serveixi amb tot seguit.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2111 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.