Formatge flamejat a l'estil del Cantó de Thurgau

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la poma, talla en quatre rodanxes i escampa sucre pel damunt.
Adoba les Passes amb 0,5 dl Calvados o Brandi.
Cou les rodanxes de poma amb la mantega a foc moderat fins que estiguin tendres, retira i manté calentes.
Passa per farina les llesques de formatge, a continuació passa per l'ou batut, i finalment per les avellanes moltes, fregeix pels dos costats en la mantega restant. Mulla les llesques de formatge ja cuites amb la resta de Calvados / brandi, i flameja.
Distribueix en plats individuals.
Col•loca novament les rodanxes de poma a la paella, afegeix les panses adobades i ensucrades, i el suc de poma i porta a ebullició fins que quedi com un xarop lleuger.
Col•loca les rodanxes de poma sobre els talls de formatge, adorna cadascun amb una cirera de còctel i serveix immediatament.
Serveix com a postres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se