Formatge flamejat a l'estil del Cantó de Thurgau
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Poma
- 1 culleradeta de sucre
- 60 g de panses
- 1 dl de Brandi o Calvados
- 30 g de mantega
- 4 llesques de Tilsiter recent d'uns 60 g
- 1 cullerada de farina
- 1 ou
- 80 g d'avellanes, ratllades
- 0,5 dl de suc de poma
- 4 cireres de còctel per adornar
4 racions
Elaboració
Pela la poma, talla en quatre rodanxes i escampa sucre pel damunt.
Adoba les Passes amb 0,5 dl Calvados o Brandi.
Cou les rodanxes de poma amb la mantega a foc moderat fins que estiguin tendres, retira i manté calentes.
Passa per farina les llesques de formatge, a continuació passa per l'ou batut, i finalment per les avellanes moltes, fregeix pels dos costats en la mantega restant. Mulla les llesques de formatge ja cuites amb la resta de Calvados / brandi, i flameja.
Distribueix en plats individuals.
Col•loca novament les rodanxes de poma a la paella, afegeix les panses adobades i ensucrades, i el suc de poma i porta a ebullició fins que quedi com un xarop lleuger.
Col•loca les rodanxes de poma sobre els talls de formatge, adorna cadascun amb una cirera de còctel i serveix immediatament.
Serveix com a postres.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1140 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.