Coca amb carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

4 racions

Elaboració

Estira la massa de pasta de full en una safata de forn (empolvorada amb farina).
Barreja 2 ous i el tomàquet amb una forquilla i reparteix sobre la pasta fullada.
Barreja els ous restants amb la ceba picada, el pa ratllat i la carn picada.
Assaona amb una culleradeta de pebre i sal, barreja be i reparteix per la superfície de la pasta fullada (es pot pressionar tranquil•lament).
Si t’agrada, pots afegir alguna verdura del teu gust
Col•loca la safata al forn i cou durant 20 minuts a 200 graus, retira del forn i a continuació afegeix el formatge a rodanxes o molgut pel damunt i col•loca de nou uns 10 minuts més al forn.
El formatge ha d'estar líquid i formar bombolles, però sense que es dauri.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se