Coca amb carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de full
  • 4 ous
  • 500 g de carn picada
  • 100 g de formatge suau (Edam)
  • 1 ceba
  • 5 g de pasta de tomàquet (o 4-5 cullerades de salsa de tomàquet)
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Algunes verdures (pebrots i blat de moro / / cogombres agre, ets)

4 racions

Elaboració

Estira la massa de pasta de full en una safata de forn (empolvorada amb farina).
Barreja 2 ous i el tomàquet amb una forquilla i reparteix sobre la pasta fullada.
Barreja els ous restants amb la ceba picada, el pa ratllat i la carn picada.
Assaona amb una culleradeta de pebre i sal, barreja be i reparteix per la superfície de la pasta fullada (es pot pressionar tranquil•lament).
Si t’agrada, pots afegir alguna verdura del teu gust
Col•loca la safata al forn i cou durant 20 minuts a 200 graus, retira del forn i a continuació afegeix el formatge a rodanxes o molgut pel damunt i col•loca de nou uns 10 minuts més al forn.
El formatge ha d'estar líquid i formar bombolles, però sense que es dauri.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: