Eriçons de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates, les netegem i amb un ratllador les ratllem. Deixem reposar la patata ratllada en un bol amb aigua mínim una hora perquè perdin la fècula.
Passada l'hora, escorrem les patates amb un colador i si fes falta ho emboliquem amb un drap de cotó per eliminar l'aigua restant.
Tornem a posar la patata en un bol eixut, rallem la mitja ceba i ho barregem. Hi afegim l'ou batut i una cullerada de farina per aconseguir una massa (si es veu massa líquid afegim una miqueta mes de farina), sal-pebrem
Escalfem l'oli en una paella i amb una cullera anem afegim boles de la massa elaborada, les girem i les traiem quan estiguin rosses

1h 30min

Notes

És un bon acompanyament per carns.
També es poden fer de diferents verdures, per exemple substituir la patata per carabassó o pastanaga


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se