Ou ferrat diferent

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem els brioixos i fem un forat al mig com si els volguéssim buidar, untem el forat que hem fet amb la salsa de tomàquet (millor si es un sofregit que hem fet nosaltres).
Per una altra banda separem les clares del rovell de l'ou, el rovell el posem dins del forat que hem fet al brioix i afegim un xic de sal.
Muntem les clares al punt de neu i les posem per sobre del rovell per emplenar el forat.
Escalfem l'oli amb una paella, quan estigui calent hi posem el brioix a dins i amb una espàtula o cullera anem tirant oli per sobre la clara fins que aquesta quedi daurada.
Servir calent

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se