Vedella farcida amb carn picada, truita i espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Fill per lligar la carn o una reixeta de compressió

Elaboració

- Primer de tot bullirem els espinacs amb aigua amb sal, no molta estona perquè sinó encongeixen molt i també per conservar al màxim el seu sabor-
- En una paella petita posem a escalfar una mica d'oli per fer dues truites franceses primes, cada una de un ou.
- estenem el tro de carn, posem al centre primer les truites, una seguit de l'altra. A sobre els espinacs i la carn picada, emboliquem el conjunt amb la carn i amb el fil ho lliguem.
- En una cassola grossa i baixa posem oli a escalfar, rostim el tros de carn per tots els cantons. Mentrestant posem a escalfar el forn a uns 180ºC
- Un cop tinguem la carn ben rostida la posem en una safata que pugui anar al forn, i tirem un bon raig de vi blanc per sobre i cap al forn. De tant en tant anem obrint el forn i amb una cullera anem mullant la carn amb el vi i el seu propi suc.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se