Canelons d'endívies a la rústica

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ofega la ceba.
Quan estigui tova, afegeix el bacó i deixa daurar.
Afegeix els pebrots i quan comencin a estar tous, incorpora les endívies i el pernil i deixa coure durant 15 minuts.
afegeix el julivert, la nou moscada, la sal i el pebre.
Barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se