Canelons d'endívies a la rústica

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 4 endívies picades menudes.
  • 150 grams de bacó picat.
  • 250 grams de pernil dolç picat.
  • 1 ceba ben picada.
  • 1 pebrot verd tallat a quadrets.
  • 1 pebrot vermell tallat a quadrets.
  • 2 cullerades de julivert picat.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ofega la ceba.
Quan estigui tova, afegeix el bacó i deixa daurar.
Afegeix els pebrots i quan comencin a estar tous, incorpora les endívies i el pernil i deixa coure durant 15 minuts.
afegeix el julivert, la nou moscada, la sal i el pebre.
Barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: