Sopa de peix amb xucrut

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepara les verdures,
Talla els porros en anelles, el fonoll a rodanxes i pica la ceba fina, ofega totes les verdures en oli calent.
Afegeix la xucrut, incorpora el puré de tomàquet i els cigrons, afegeix el brou, i porta a ebullició, cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Talla el peix en trossos, afegeix a la sopa i deixa reposar breument.
Assaona amb sal i pebre.
Aquesta sopa se serveix amb pa torrat.

Notes

La xucrut o sauerkraut, el trobareu ja cuit al “Liedel” o al “Mercadona”, normalment van en llaunes o en pots de vidre. Segons el grau d'acidesa que us agradi pasal per aigua freda, prèviament, una, dues o tres vegades


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se