Pastís de crema Gruyere

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment :

6 racions

Elaboració

Per a la massa, pastar tots els ingredients i reservar al fresc 30 minuts.
Aplana amb el rotllo fins a obtenir un gruix de 2.5mm, talla 12 rectangles d'uns 8 x 4 cm.
6 dels rectangles pinzella amb rovell d'ou batut amb crema, escampa pel damunt llavors de comí. Amb el forn prees calfat a 180 graus, cou els rectangles de 10 a 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixe que es refredin.
Per el el farciment tritura tots els ingredients, sense el cibulet que afegiràs al final.
Reserva a la nevera
Prepara 6 rectangles amb la barreja de formatge, i cobreix com a tapa amb un altre rectangle.
En servir escalfa breument els pastissos a 180 graus.
Col•loca en plats i decora amb raves i cibulet.
Amb la resta de massa, talla trossos de qualsevol forma, pinta amb rovell d'ou i enforna fins que estiguin daurats junt amb els rectangles. Es mengen calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se