Mousse de castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Barreja en un bol el puré de castanyes amb els rovells d'ou i el sucre.
Remulla la gelatina en aigua freda .
Fon en un bany d'aigua la cobertura de xocolata.
Escalfa el Brandi y dissol, la gelatina ben escorreguda en el brandi.
Barreja amb el puré de castanyes .
Barreja la cobertura amb la crema batuda amb moviments envol vents.
Omple el gots o copes de postra i refreda a la nevera durant unes 6 hores.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se