Mousse de castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de puré de castanyes
  • 2 rovells d'ou
  • 2 cullerades de sucre
  • 40 grams Brandi
  • 150 grams de cobertura de xocolata, blanc
  • 1 fulla de gelatina
  • 2,5 dl de crema, batuda

Elaboració

Barreja en un bol el puré de castanyes amb els rovells d'ou i el sucre.
Remulla la gelatina en aigua freda .
Fon en un bany d'aigua la cobertura de xocolata.
Escalfa el Brandi y dissol, la gelatina ben escorreguda en el brandi.
Barreja amb el puré de castanyes .
Barreja la cobertura amb la crema batuda amb moviments envol vents.
Omple el gots o copes de postra i refreda a la nevera durant unes 6 hores.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: