Pa de pesic de ametlles

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un motlle desmuntable, un bol, una batedora, un morter, un gavinet.

Elaboració

Es baten els ous amb el sucre fins que la barreja tingui un to blanquinós i el sucre
estigui desfet. Les ametlles es pelen i es trituren.
Es barregen la maizena i el llevat.
Es desfà la mantega i no es deixa refredar, s'afegeix els ous i les ametlles picades.
És remena tot però sense batre, perquè els ous no baixin.
S'unta un motlle desmuntable amb mantega i farina s'hi posa la barreja anterior.
És posa al forn a temperatura mitjana (180º) durant 25 minuts, quant estigui orat una mica de sobre se li posen les ametlles laminades per sobre.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se