Pesto de carbassó amb mus de xufles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta el carbassó, talla en trossos petits i cou al vapor fins que estiguin al dente i deixa refredar.
Posa l'all, la sal marina, el suc de llimona i l’alfàbrega als carbassons i fes un puré amb la batedora de mà.
Afegeix l'oli d'oliva, el mus de xufles, el pebre i el formatge parmesà en la barreja i mescla tot bé.
Depenent de la teva preferència es poden afegir olives negres sense pinyol ben picadetes entre el pesto carbassó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se