Pesto de carbassó amb mus de xufles
Ingredients
- 1 carbassó mitjà (250g)
- 1 gra d'all
- Sal del mar
- Suc de llimona, al gust
- 1 manat d'alfàbrega
- 1 cullerada de mus de xufles
- 1-2 culleradetes d’oli de llinosa
- Pebre Negre
- 40 grams de parmesà ratllat
- Olives negres i sense os, al gust
Elaboració
Renta el carbassó, talla en trossos petits i cou al vapor fins que estiguin al dente i deixa refredar.
Posa l'all, la sal marina, el suc de llimona i l’alfàbrega als carbassons i fes un puré amb la batedora de mà.
Afegeix l'oli d'oliva, el mus de xufles, el pebre i el formatge parmesà en la barreja i mescla tot bé.
Depenent de la teva preferència es poden afegir olives negres sense pinyol ben picadetes entre el pesto carbassó.
Comparteix aquesta recepta: