Pesto de carbassó amb mus de xufles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 carbassó mitjà (250g)
  • 1 gra d'all
  • Sal del mar
  • Suc de llimona, al gust
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 1 cullerada de mus de xufles
  • 1-2 culleradetes d’oli de llinosa
  • Pebre Negre
  • 40 grams de parmesà ratllat
  • Olives negres i sense os, al gust

4 racions

Elaboració

Renta el carbassó, talla en trossos petits i cou al vapor fins que estiguin al dente i deixa refredar.
Posa l'all, la sal marina, el suc de llimona i l’alfàbrega als carbassons i fes un puré amb la batedora de mà.
Afegeix l'oli d'oliva, el mus de xufles, el pebre i el formatge parmesà en la barreja i mescla tot bé.
Depenent de la teva preferència es poden afegir olives negres sense pinyol ben picadetes entre el pesto carbassó.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1337 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: