Pesto de carbassó amb mus de xufles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 carbassó mitjà (250g)
  • 1 gra d'all
  • Sal del mar
  • Suc de llimona, al gust
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 1 cullerada de mus de xufles
  • 1-2 culleradetes d’oli de llinosa
  • Pebre Negre
  • 40 grams de parmesà ratllat
  • Olives negres i sense os, al gust

4 racions

Elaboració

Renta el carbassó, talla en trossos petits i cou al vapor fins que estiguin al dente i deixa refredar.
Posa l'all, la sal marina, el suc de llimona i l’alfàbrega als carbassons i fes un puré amb la batedora de mà.
Afegeix l'oli d'oliva, el mus de xufles, el pebre i el formatge parmesà en la barreja i mescla tot bé.
Depenent de la teva preferència es poden afegir olives negres sense pinyol ben picadetes entre el pesto carbassó.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: