Canelons Aladí

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix els pebrots picats fins que estiguin tous, afegeix l'all picat i ofega 3 minuts.
Afegeix el tomàquet pelat i picat, sal i una mica de sucre.
Bull les verdures i les patates amb sal, escorre i pica ben petites.
Barreja amb la salsa anterior i afegeix les panses, la nous, les espècies i el suc de llimona.
Barreja tot molt bé.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se